Projecten

De dienstverlening van projecten is gericht op het grotere installatiewerk; denk aan verzamelgebouwen of appartementen en woningen voorzien van een infrastructuur.

Omdat wij veel kennis bezitten van zowel de aanleg van netwerken als het uitrollen van IP diensten zijn wij bij uitstek geschikt voor deze opdrachten.

Projecten

Herito telecom en ICT levert al jaren IP diensten en hardware aan zowel zakelijke klanten als particulieren. En met name intercomsystemen en camera beveiliging zijn apparaten die een goed IP netwerk nodig hebben.

De trend die we zien is dat steeds meer verzamelpanden en/of VvE’s de overstap maken naar nieuwe technieken. Vaak is de huidige situatie, bijvoorbeeld oude bekabeling, daarin een strop. Dit omdat het meestal kostbaar is of omdat niet ieder bedrijf u daarmee wilt helpen.

Onze afdeling projecten maakt daar een einde aan; Wij kunnen voor u een totaalplaatje creëren en ook zelf uitvoeren. Hierdoor heeft u maar 1 aanspreekpunt, en 1 team die alles voor u regelt. Natuurlijk kunnen we zo ook de kosten laag houden.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Herito infra en projecten.
Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken.

Neem dan contact met ons op via 046 30 30 600 of stuur een email naar info@herito.nl

Een vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op.